Vielä joutuu pari päivää ponnistelemaan töissä ja sitten se joululoma alkaa, tosin vain kolmeksi päiväksi mutta se on yrittäjän arkea pyörittävälle sinkkunaiselle paljon. 

Jouluni tulee olemaan todella erillainen, ehkä hieman haikea. Menetin alkuvuodesta kaksi erittäin läheista ihmistä ja joulu ilman heitä on jo ajatuksenakin outo. Mutta tästä joulusta tulee varmasti myös ihana, luomme uusia perinteitä ja muistelemme läheisiämme.

Olen virkannut jo pienestä pitäen, mummi opetti ja virkkasimmekin hirveitä määriä patalappuja kun vauhtiin pääsi. Kaikki muu askartelu ja tekeminen käsillä alkoi vasta alkuvuonna kun piti keksiä itselle tekemistä missä pää lepää..missä ei tarvinnut ajatella muuta kuin sitä mitä teki. Siitä se kipinä syntyi. Nyt olen todennut sen minulle sopivaksi stressin poistajaksi tai ainakin lieventäväksi tekijäksi ja onhan se mukavaakin hommaa.

Toki jo pienenä tein isäni kanssa paljon, rakensimme mökkiä ja korjasimme sitä sun tätä, ehkä tämä käsillä tekeminen oli vainjossain horros vaiheessaa, uni tilassa jokusen vuoden ennen kuin löysin sen uudestaan.

Nyt tosiaan odotan kovasti muutamaa loma päivääni, saan tehdä kaikennäköistä. Ehkä jatkaa kesken jääneitä projekteja tai jopa aloittaa pari uutta =) kukapa tietää. Mutta kirjoittelen varmasti täälläkin touhuistani, sanoin ja kuvin.

Ja vaikka tämä pääsääntöisesti onkin käsitöilleni tarkoitettu niin tulen varmasti, joidenkin suruksi sekä loppujen iloksi, kirjoittamaan tänne myös elämästäni, iloista ja murheistä, hömpötyksistäni =) 

Kiitos ja hyvää yötä.20131221_002105-normal.jpg